×
WELKOM IN BRAZILIË

Als grootste land van Latijns-Amerika grossiert Brazilië in superlatieven. Van de eindeloze Amazone tot de uitgestrekte moeraslanden van de Pantanal en de weergaloze watervallen van Iguaçu. Van de unieke baai van Rio tot de stadsjungle van Sao Paolo en de schitterende baroksteden, zoals Salvador en Ouro Preto. Van de droomstranden in Copacabana tot de oogverblindende zeebodem rondom het eiland Fernando de Noronha.

Maar Brazilië, land van voetbal en samba, is meer dan dat: het is ook het legendarische carnaval van Rio de Janeiro en Salvador de Bahia, van muziek en feesten zonder einde.


HOOFDSTAD
JETLAG
VISA

Brasilia

GMT-3

Niet Nodig


BESTE REISTIJD?
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
ONTDEK HET WILDLEVEN IN DE PANTANAL

De Pantanal is de grootste vlakte ter wereld die onder water kan lopen en is de meest geschikte regio van Brazilië om het wildleven te observeren.

Of het nou te paard, te voet of in een kano is, hier kunt u volop dieren zien: toucans, kaaimannen, jaguarsm papegaaien en talrijke andere diersoorten...


OVER DE STRANDEN VAN HET NOORDEN IN EEN 4WD OF EEN BUGGY

Ontdek de overrompelende landschappen van het noord-oosten

In een 4WD of een buggy kunt u op ontdekkingstocht: kleine, slaperige vissersdorpjes, verlaten stranden, immense duinen van wit zand, doorkliefd door lagunes met kristalhelder water.


DOMPEL ONDER IN HET CARNAVAL VAN RIO

Het summum van de zwoele Braziliaanse cultuur: een carnaval dat elke fantasie overstijgt en dat je alleen kunt begrijpen wanneer je het zelf hebt meegemaakt.

Het Braziliaanse carnaval is volstrekt uniek: het feest zelf is over komen waaien uit Europa en het rythme, de muziek en dans zijn overgenomen uit Afrika. Kom naar Brazilië, ontdek het carnaval en dans de samba, die hier geboren is.


OVER DE BAAI VAN RIO IN EEN DETLAFLYER

Ontdek Rio vanuit de hemel tijdens een vlucht in een deltaflyer. Sensatie en uitzonderlijke vergezichten staan hier op het menu!

Rio wordt niet voor niks de 'stad van pracht en praal' genoemd. Het Christus beeld op de Corcovado berg, de Suikerbrood-berg, maar ook het meest beroemde strand ter wereld: Copacabana


DUIKEN RONDOM HET FERNANDO DE NORONHA EILAND

Deze archipel bestaat uit 21 vulkanische eilanden en staat bekend als één van de beste duik-paradijzen in Zuid-Amerika

Kristalhelder water, buitengewoon mooie riffen en een goed behouden natuur: een paradijs voor waterliefhebbers.