×
RESERVA DO IBITIPOCA - MINAIS GERAIS
Het ecologische reservaat van Ibitipoca ligt op 3,5 uur van Rio de Janeiro en het is veel meer dan een hotel: het is een duurzaamheidsproject dat op de toekomst is gericht. De passievolle eigenaren werken al veertig jaar aan het herintroduceren van lokale planten en beschermde diersoorten op hun privédomein van maar liefst 4.000 hectare. Gasten zijn van harte welkom om zich onder te laten dompelen in de overweldigende natuur die deze luxe boerderij uit 1715 aan alle kanten omringd.
Het reservaat van Ibitipoca is lid van ‘National Geographic Unique Lodges’ en is een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het ernaast gelegen nationale park van Ibitipoca beslaat 1.400 hectare en maakt deel uit van het woud van Minas Gerais, met een ongelooflijke biodiversiteit. Er zijn landschappen van duinen met blank zand, rivieren, watervallen, en natuurlijk gevormde zwembaden in het hart van het woud.

Gasten kunnen hun verblijf combineren met het ontdekken van de koloniale stadjes en dorpen in de omgeving en een bezoek aan de stichting Inhotim: een groots openlucht museum voor moderne kunst met een botanische tuin.

Het hotel is geschikt voor stellen en gezinnen.