×

DE ETAPPES:

Rio – Paraty – Watervallen van Iguaçu – Salvador de Bahia.

De reis vangt aan in Rio, de stad die wereldwijd een mythe is. Er is ruim tijd om de verschillende gezichten en hoogtepunten van Rio te leren kennen, zoals de Corcovado (de berg met het Christusbeeld) en de Suikerbrood berg, maar ook de beroemde stranden van Copacabana en Ipanema. Rio blijft verbazen.

De volgende etappe gaat in de richting van Costa Verde en het oude dorp Paraty. Dit pittoreske plaatsje, met nauwe, bochtige straatjes, straalt een onmiskenbare koloniale charme uit. Een bezoek aan het historische centrum en een tocht op een schoener door de baai van Paraty en de ontelbare eilandjes eromheen staan garant voor onvergetelijke ervaringen.

Vervolgens gaat de reis verder naar de watervallen van Iguaçu, die genesteld liggen in het oerwoud en simpelweg sensationeel zijn vanwege het denderende geraas over een onmetelijke breedte. Zowel de Argentijnse als de Braziliaanse zijde is zeer indrukwekkend. Een helikoptervlucht en vooral ook het avontuur in een rubberboot langs de randen van de watervallen is een spetterende ervaring die zijn weerga niet kent!

De reis eindigt met een verblijf in Salvador de Bahia, waar de meest indrukwekkende, rijkste koloniale architectuur van het land op u wacht, met haar gekleurde huizen, markten, en honderden kerkjes.


QUAND DOIT-ON ALLER
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec