×
FASANO ANGRA DOS REIS
Rogerio Fasano, die in Sao Paulo, Rio, Boa Vista en Punta del Este (Uruguay) enkele van de mooiste hotels van de regio runt, heeft in december 2017 zijn vijfde kunstwerk geopend: een vijfsterren resort aan het strand van Angra dos Reis, met 60 suites, een wellness centrum van 2.000m2, twee restaurants en 145 zeer ruim opgezette appartementen.

In dit ansichtkaart-decor op 170 kilometer ten zuiden van Rio de Janeiro heeft Rogerio Fasano samen met de architect Bernardes Arquitetura een duurzaam project neergezet waarin natuur en elegantie samensmelten.
Bernardes Arquitetura staat er om bekend dat hij zijn inspiratie haalt uit de vegetatie, het bos, en de zee die zijn hotels omringen. Ditmaal heeft hij een resort ontwikkeld aan het strand van Angra dos Reis, tussen de zee en de bosrijke heuvels daar vlak achter.

Het resultaat is een hotel met zestig suites, die allemaal uitzicht hebben over zee, en 145 op maat gemaakte appartementen met de elegantie en service die het toonbeeld zijn voor alle hotels die Rogerio Fasano beheert. Het resort gaat op in de 30.000 vierkante meter natuur, strand en rif waar het in gebouwd is.

In het hotel is een wellness center van 2.000m2 met een fitnessruimte, een aantal zwembaden, en een breed programma voor massages, behandelingen en verzorging. Een weldaad voor lichaam en geest.

Wie de streek wil ontdekken kan de zee op in een zeil- of motorboot, met een gids de bergen intrekken, naar de historische haven (Unesco Werelderfgoed) van Paraty, of het oude centrum bezoeken van Ermida do Senhor do Bonfim.