×
LA FERME DE GEORGES
La ferme de Georges ligt aan de duinen in noordoost-Brazilië en is een goed bewaard geheim voor reizigers die op zoek zijn naar kwaliteit, natuur, en uitzonderlijk lekker eten. La ferme ligt aan de rand van een Nationaal Duinenpark van 1.500km2.

Het ontzagwekkende natuurschoon is zondermeer een bron van inspiratie geweest voor de architect en designer van La ferme de Georges. Samen hebben zij een stijlvol geheel gebouwd van hout, steen en riet, de materialen die zo typerend zijn voor de Braziliaanse kust.
De negen chalets zijn opgetrokken uit traditionele materialen en staan verspreid over een glooiend landgoed van twee hectare. Ze worden op natuurlijke wijze geventileerd (geen airco) en worden omringd door het groen. Elk chalet kan twee volwassenen en minimaal twee kinderen herbergen (in de Chalets du Parc drie kinderen en in het Chalet des Arbres zelfs vier).

Het restaurant Pousada de Georges hecht aan een keuken met verse Braziliaanse ingrediënten die uit de eigen bio-tuin komen.

Buiten het hotel kunt u het ‘Lençóis Maranhenses’ park ontdekken, te voet, te paard of in een Jeep. Het precieze programma wordt aangepast aan de waterstand van de lagunes en de tochten kunt u naar wens laten variëren van vier uur tot drie volle dagen.

Dankzij de stabiele wind en de talrijke lagunes is Atins een ideale plek om te kitesurfen. Elke dag worden ervoor zowel beginners alsook gevorderden privé-lessen aangeboden.

Liefhebbers van fauna en flora kunnen hun hart ophalen aan de vogels van de streek, zoals de Rode Ibis of Guara, die enkel rode krabben eet (vandaar zijn kleur). Ze zijn elke avond rondom de duinen en lagunes te vinden. De boottocht over de rivier duurt ongeveer twee uur.