×
WELKOM IN KENIA

Van het voederen van giraffen of het adopteren van verweesde olifanten, tot het maken van adembenemende ballonsafari's bij zonsopgang. Er is heel wat te beleven in Kenia, voor zowel jong als oud! 

De Masai Mara is een savannelandschap vol met wilde dieren dat grenst aan Tanzania's Serengeti National Park. Hier beleeft men zonder twijfel een bewogen game drive safari met dank aan een fantastische verscheidenheid aan dieren die er leven.  Enkele van de belangrijkste "iconen" die te zien zijn tijdens een safari door de Masai Mara zijn onder andere giraffen, die al van ver in de enorme vlakte te spotten zijn, olifanten die zich maar al te graag verfrissen bij de waterpoelen (of soms zelfs even durven dag zeggen aan de plunge pool van het kamp), neushoorns op zoek naar eten in de bush, lachende hyena's, nijlpaarden en krokodillen die langs de rivieren en waterlopen op de loer liggen, leeuwen die in de schaduw rusten, de verscheidenheid is onverslaanbaar...


HOOFDSTAD
JETLAG
VISA

Nairobi

GMT+1

Noodzakelijk

De "big 5" zijn steevast op de afspraak.
En om al die ervaringen even te laten bezinken, is er niets beter dan enkele dagen uitrusten aan een droomstrand om de voorbije safari volledig in te laten zinken ... ook op dat vlak is Kenia goed voorzien. Zowat de hele kust is één lang wit zandstrand, en het startpunt van een indrukwekkende onderwaterwereld die geduldig wacht om te worden ontdekt.

 

Wat de seizoenen betreft...


BESTE REISTIJD?
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
ETRE LE TEMOIN DE LA GRANDE MIGRATION, UNE SCENE IMPRESSIONNANTE

Venez observer l'un des spectacles les plus impressionnants de la brousse : Chaque année, plusieurs milliers de gnous et zèbres, accompagnés de prédateurs, traversent les grandes plaines entre le Kenya et la Tanzanie, en quête de verts pâturages.

Chaque année, plusieurs milliers de gnous et zèbres, accompagnés de prédateurs, traversent les grandes plaines entre le Kenya et la Tanzanie, en quête de verts paturages.