×
WELKOM IN ARGENTINIË

Een mythisch stukje aarde met landschappen voor iedere smaak: Argentinië doet je dromen. Dit weidse land biedt een scala aan reismogelijkheden, met verbluffend natuurschoon en adembenemende panorama’s van noord tot zuid. De waanzinnige watervallen van Iguazú, spectaculaire gletsjers die lijken te liggen op het randje van de wereld, gigantische cactussen, rijke wijngaarden, oneindige horizonten, droge hoog-plateaus en vruchtbare valleien.

Van het mondaine Buenos Aires tot de hoogste toppen van de Andes, van de Pampa tot Patagonië, wie met gemak grote afstanden overbrugt kan hier een heel werelddeel ontdekken in één en hetzelfde land, met tango, gauchos, zon, sneeuw, strand, oerwoud en nog veel meer.


HOOFDSTAD
JETLAG
VISA

Buenos Aires

GMT-3

Niet Nodig


BESTE REISTIJD?
Jan
Feb
Maa
Apr
Mei
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
CRUISE AUSTRALIS

De cruises van 'Cruceros Australis' zijn een onvergetelijke ervaring: u vaart door de straat van Magellaan en het Beagle kanaal om twee totaal unieke werelden te ontdekken: Patagonië en Vuurland. 

Onder de leiding van natuurgidsen varen de boten door de fjorden, langs de gletsjers en de eilanden van Vuurland en Patagonië. Punta Arenas in Chili en Ushuaia in Argentinië zijn de op- en uitstappunten. Tussen de twee steden bevindt zich een wereld vol ontdekkingen: de baai van Ainsworth, de Tucker eilanden, de Pia gletsjer, de wouden van Magellaan, de Darwin bergen, het Beagle kanaal, Kaap Hoorn, de baai van Wulaia, en ga zo maar door. Dit is een korte maar zeer krachtige cruise die de poorten opent naar een streek die uniek is op deze aarde.